Leirin harjoituskuorma vaatii leirin edetessä kasvavan määrän energiaa. Tänään lounaalla se taklattiin perinteisellä makaroonilaatikolla, toki kokin maustein. Teki hyvin kauppansa. Yhtä hyvä vastaanotto oli sisäfilepihvi-päivällisellä.
Päivän kruunasi kokin leipomat uunituoreet suomalaiset pullat.
Huomenna leirivahvuus kasvaa muutamalla henkilöllä. He pääsevät heti alkuun nauttimaan savustetusta lohesta. Kokki on tuonut mukanaan savustuspöntön ja alustan, johon tulet voi tehdä. Mikä sen parempaa, kuin juuri tuoreeltaan savustuspöntöstä tarjoiltava lohifile.
Aamiaisella tarjottu kraavi lohi teki kauppansa. Ruokailujen aikana alun perin kahden kilon siivuttu ja suolattu file katosi pöydästä jo lounaalla. Huomisen päivän yllätys on jogurttipohjainen banaani-mustaviinimarja shotti. Kokki jää mielenkiinnolla odottamaan vastaanottoa.
Alla kuvakavalkaadi tämän päivän tapahtumista. Kuvat on ottanut Rebecca Immonen.