Tämä on kolmas ja toistaiseksi viimeinen osa vuoden 2019 sadonkorjuuta. Ostin alkusyksyllä kaksi ämpärillistä, noin 10 kiloa, sekä mustia viinimarjoja että mustikoita. Säilöin ne pakastimeen.
Suurin osa näistä ostetuista marjoista tarjotaan sellaisenaan aamupuuron lisukkeena.
Kuvassa tyhjät purkit odottavat sisältöä.
Osan marjoista keitin hilloksi. Suurimmaksi osaksi hillo sisältää mustaa viinimarjaa. Lisäksi siinä on mustikoita ja omenaa hillitsemässä mustaviinimarjan hapanta makua.
Kuvassa purkit ovat saaneet sisällön.
Hillo riittää loppuvuoden lumileireille Vuokattiin ja Leville. Sitä riittää myös ensi kesän tarpeisiin.
Hillo on erinomaisen terveellistä. Mustaviinimarja sisältää yhtä paljon C-vitamiinia, kuin mustikka, puolukka ja mansikka yhteensä!